Sådan gør du

Her har vi samlet de vigtigste informationer om reservation, afhentning/aflevering, samt betaling.

Ud over de forskellige biltyper, herunder elbil har du mulighed for at benytte autostole, cykelstativ, tagbøjler og carbox, så bilerne også kan bruges til weekendturen med meget oppakning. Autostole, cykelstativer mv. opbevares i vores opvarmede delebilsrum i varmecentralen med indgang i østgavlen på Munksøgård.

MOQO app bruges til booking af bilerne samt til at låse bilerne op og låse bilerne igen, når reservationen afsluttes.
Vejledning til login til MOQO booking-app kan findes her.

Reservation

Bilerne skal reserveres i MOQO booking-app eller på MOQO portalen.
Ekstraudstyr i form af tagbøjler og tagboks skal også reserveres gennem MOQO app og sker sammen med reservation af bilen.

Du modtager en kvittering på e-mail om din reservation, herunder ændringer af den eller aflysning samt betaling for turen.

Afhentning og aflevering

Det er en god ide at tjekke din reservation i MOQO booking-app'en eller på MOQO portalen, så du ankommer til rette bil på rette tidspunkt.

Bilerne hentes og afleveres på deres faste stamplads.

Vi har følgende stampladser: Munksøgård, Absalons Have, Åhusene, Glashusene, Kirsebærparken, Skadesmosegård. Placeringen af bilerne kan ses her

Du skal bruge MOQO app til at starte og afslutte din reservation. Du kan kun starte og slutte reservationen med det medlemsnavn, som har lavet reservationen.

Bilen registrerer dig som medlem ud fra MOQO app, og hvor langt og hvor længe, du kører. Du betaler for den registrerede bookingtid, også selvom du afslutter reservationen før bookingtiden er udløbet.

Du kan komme ud for, at der ligger køresedler i bilen. Såfremt dette er tilfældet skal den udfyldes og efterlades i bilen. Dette kan ske fx i forbindelse med nye biler, som endnu ikke har fået installeret boks i bilen, som registrerer km mv.

Sådan bruges din mobiltelefon til at låse bilen op og låse den igen

Når du henter bilen og dermed begynder din reservation, skal du:

 1. Åbne MOQO app og vælg din reserverede bil.
 2. Swipe "Unlock vehicle".
 3. Bilen låser op, og din reservation er begyndt. Det er nu dig, der har ansvaret for bilen.
 4. Find bilnøglen på nøgleholderen i handskerummet. Nogle af vores biler har ingen bilnøgle, og for disse biler tændes og slukkes bilen på start/sluk knappen.
 5. Under din reservation bruger du blot bilnøglen til at låse bilen og låse bilen op igen fx i forbindelse med indkøb. Hvis det er en bil uden bilnøgle brug da MOQO app til at låse bilen ved at swipe "Lock/Unlock".

Når du er færdig med din reservation og afleverer bilen, skal du:
 1. Sæt bilnøglen tilbage på nøgleholderen i handskerummet.
 2. Sæt elbil til opladning og aktiver ladningen med ladebrik ved at holde ladebrik helt op ad laderen.
 3. Sikre dig at brændstofkort eller ShellRecharge kort sidder i nøgleholderen, hvis du har benyttet disse i forbindelse med din reservation.
 4. Husk at tømme bilen inden du afslutter reservationen.
 5. Gå ud af bilen og åbn MOQO app. Vælg "Return".
  NB: Det er ikke nok at vælge "Lock/Unlock" for at afslutte en reservation.
 6. Bilen låser sig, og din reservationen er afsluttet.
 7. Forlad aldrig bilen ulåst. Det er dit ansvar at bilen er låst, når du ikke opholder dig i eller ved bilen. Hvis bilen ikke vil låse, når du afleverer bilen, så ring straks til Hanne Andersen på 5380 8586 eller Steen Solvang Jensen 3018 3127, som kan fjernlåse bilen.

Bemærk:
 • Du kan kun åbne bilen hvis du har reserveret den
 • Du kan ikke åbne bilen før din reservation begynder
 • Når du har låst bilen op, er det dig der har ansvar for den, indtil du afleverer den
 • Når reservationen er afsluttet, skal bilnøglen være på nøgleholderen i handskerummet (dog undtagen nøgleløse biler) og du kan ikke åbne bilen, når reservationstiden er udløbet

Betaling med kreditkort

Dit betalingskort skal være tilmeldt MOQO app. Betalingskortet skal være et internationalt kreditkort fx Visa/Dankort, Mastercard eller lignende. Dankort accepteres ikke. Du kan tilknytte flere forskellige kreditkort og vælge fra tur til tur, hvilket som skal benyttes til afregning.

Med tilmeldt kreditkort vil alle dine fremtidige betalinger til os foregå uden, at du skal gøre noget. Hver tur afregnes efter at reservationen er afsluttet. Kontingent afregnes en gang om måneden.

Hvis du på et tidspunkt får nyt kreditkort, skal du opdatere dine kortoplysninger. Det sker ved at logge ind på MOQO portalen https://portal.moqo.de/ med samme emaladresse og password, som er benyttet i MOQO app.

Skader

Eksisterende skader på bilerne vil fremgå af MOQO app. Hvis du laver en ny skade skal du registrere den i MOQO app og orientere Hanne Andersen på tlf. 5380 8586.